Invitación a la presentación del proyecto del bosque del Canódromo

 

Os pasamos la invitación recibida:

image001

 

El tinent de batle de l’Àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne

es complau a convidar-vos a la presentació del projecte del bosc del Canòdrom, com a primera fase de la continuació del parc de la Falca Verda.

Per a l’Àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne és una gran satisfacció dur a terme un dels projectes estratègics per a la ciutat i volem compartir-ne els detalls amb tots vosaltres –veïns, professionals i institucions, entre d’altres. Som davant la imminent creació del gran pulmó verd de la ciutat, donant continuïtat a la Falca Verda, com a mesura per a lluitar contra el canvi climàtic. En definitiva, es tracta d’un projecte que millorarà la qualitat de l’aire i de vida dels veïns i veïnes de la zona i de tota la ciutat.

 

Per tot això, volem comptar amb la vostra presència a la presentació pública d’aquest projecte, en un acte que tindrà lloc el pròxim 17 de febrer, a les 19 h, a la seu del COAIB, al carrer de la Portella, 14, de Palma.

 

Confiam que sigui del vostre interès i us agrairem que confirmeu l’assistència. regmodelciutat@palma.cat

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.